Ποιοί είμαστε

Ο Όμιλος PRESTIGE GROUP δραστηριοποιείται σε πρωτοποριακά μονοπάτια για την ελληνική αγορά, αποτελώντας τη γέφυρα που ενώνει τις φιλοδοξίες των στελεχών και των επιχειρήσεων.

Η PRESTIGE Business παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επιχειρηματικής βιωσιμότητας και ανάπτυξης, οι οποίες έχουν προκύψει μέσα από την γνώση που προφέρει η πολυετή ενασχόληση των στελεχών της στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Όταν οι όλες οι πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων συναντούν τις βέλτιστες λύσεις που προσφέρει η PRESTIGE Business, η οδός της επιτυχίας είναι μονόδρομος! Χρηματοοικονομική ευημερία, επιτυχή διαχείρηση προσωπικού, επαγγελματική εκπαίδευση, δημιουργία σύγχρονων και δυναμικών ιστοσελίων και e-shop για όλες τις κατηγορίες επιχειρήσεων, στρατηγικές marketing, συμμόρφωση με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, υποχρεωτική διαμεσολάβηση, συνθέτουν το πλήρες μίγμα των υπηρεσιών προς τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Βασική προϋπόθεση κάθε επιχειρηματικής επιτυχίας όμως αποτελεί ο ανθρώπινος παράγοντας. Η PRESTIGE Student αναλαμβάνει φοιτητές με όραμα, θέληση και φιλοδοξίες και λειτουργεί πολύπλευρα και πλήρως υποστηρικτικά ώστε να ανακυριχθούν πτυχιούχοι ή να επιτύχουν στις μεταπτυχιακές σπουδές τους σε οποιαδήποτε σχολή επιθυμούν και στη συνέχεια τους εντάσσει στην αγορά εργασίας ή τους βοηθά να αναπτυχθούν εφόσον βρίσκονται ήδη εντός αυτής. Και εδώ πρωτοπορούμε καθώς το πλάνο επαγγελματικής ανάπτυξης επιτυγχάνεται μέσα από την κάλυψη οποιασδήποτε εκπαιδευτικής ανάγκης, την στοχευμένη παροχή coaching και την ενίσχυση του βιογραφικού τους με την παρακολούθηση εκπαιδευτικών και επαγγελματικών σεμιναρίων σε θεματικά πεδία υψηλών απαιτήσεων.

Ο Ομιλος PRESTIGE GROUP αποτελείται από έμπειρα στελέχη με πολύχρονη και επιτυχημένη παρουσία στην αγορά, με έμφαση στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση (πτυχιακή και μεταπτυχιακή), την Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Διαχείριση, τη Συμβουλευτική Νομική, τη Φοροτεχνική και Λογιστική λειτουργία, τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, την σύγχρονη Εμπορική και Πωλησιακή προσέγγιση, την τουριστική βιομηχανία και την πιστοποιημένη Διαμεσολάβηση.

Η Prestige αποτελεί τη γέφυρα που ενώνει τις φιλοδοξίες των στελεχών και των επιχειρήσεων!